top of page
Search

Digital-workshop i Skottland

Updated: Apr 5

To dagers Workshop for skotske medlemmer av Slow Adventure In the Northern Territories om bruk av videoinnhold i sosiale medier. Hvordan å enkelt produsere og publisere innhold på Instagram, var hovedfokuset for de to dagene i Tarbet, Loch Nevis, Skottland.


Sara Bellshaw spilte "The Sky boat song" på harpe mens sola gikk ned. En fantasitisk scene til workshopen vår.

Innholdsproduksjon.

Visuelt innhold er viktig når du skal presentere en bedrift på nett. Behovet for kvalitet i bilder og video øker i takt med bruken av sosiale medier. Kanskje har bedriften mange kanaler og da blir behovet for visuelt innhold enda større. Denne workshopen var et samarbeid mellom www.letsgoslow.com (bloggen jeg skrev sammen med Mark Poulsen) og et EU-støttet prosjekt: Slow Adventure In the Northern Territories (SAINT). Workshopen var et ledd i prosjektet, for å skape tettere bånd mellom bedriftene (som var engasjert i prosjektet) samtidig som vi lærte bort viktigheten av visuelt innhold og hvordan bedriftene både kunne skape og publisere godt innhold selv. Derfor var det viktig å gjennomføre workshopen som et Slow Adventure i seg selv, på en spennende lokasjon, med god mat, praktiske oppgaver og god kjemi.

Alle deltakerene på denne workshopen driver egne bedrifter som på en aller annen måte tilbyr utendørs opplevelser i Skottland.

Innhold Workshop

  • Reise med båt ut til Tarbet og lunsj

  • 1 - 2 timer teori om godt visuelt innhold.

  • 3 timer utendørs. Praktiske oppgaver der deltakerene bruke hverandre og den fantastiske plassen til å lage nytt videoinnhold.

  • Middag

  • Overnatting

  • 2 timer med redigering av gårdsdagens materiale og publiserings-muligheter på Instagram. Vi gikk også igjennom Later.com som et verktøy for post-planlegging.

Ved å velge en kreativ location hadde vi to dager med både teori og kreativ utfoldelse der bedriftene som deltok fikk utveksle erfaringer og bruke hverandre til å gjennomføre enkle produksjoner.


Lære om publisering

For å skape en trygg ramme rund publisering laget jeg to nye profiler. En Facebook profil og en Instagram profil. På den måte kunne deltakerene leke og slippe seg løs, uten å være redd for å gjøre noe feil på sine egne bedrift-profiler. Det var også morsom å følge med på hva de andre postet og se at profilene ble fylt av nytt spennende innhold i løpet av workshopen.

Skjermdump fra Instagram profilen til SAINT Workshop

Meg og en deltaker jobber med en "story" til Instagram.11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page