top of page
Search

Event på Færøyene for The North Face og BERRE

Updated: Apr 8

En fantastisk tredagers pressetur for BERRE og The North Face Europa. Der jeg og Mark Poulsen arrangerte filmvisning, fjelltur, rappelling, konsert og en nydelig hjemmelaget middag i et av verdens vakreste land. Færøyene!


Crew, Presse og The North Face foran fossen i Gasadalur. Bilde tatt av BERRE.

The Land of Maybe.

The North Face®-atleten James Pearson oppdaget at Europas største havklippe aldri hadde vært besteget. Sammen med fjellklatrerene Cedar Wright, and Yuji Hirayama så han muligheten til å utforske ukjent territorium! De erfarende klatrerene samlet seg ved foten av Kapp Enniberg, det nordligste punktet på Færøyene. De så opp på 754 meter med løs stein, flekkete gress og fare. Ville de klare det og bli de første opp Europas største havklippe?


Filmen 'The Land of Maybe' gir unik tilgang til de logistiske, tekniske og emosjonelle utfordringene som eliteidrettsutøver må tåle for å oppnå det ekstraordinære. Dette er en film om en mangfoldig gruppe, forent av et felles oppdrag, og deres overveldende drivkraft for å takle usikkerhet på strak arm. l Les mer om filmen her.


Bilde fra North Face - filmplakat

BERRE filmer James Pearson
James Pearson på Færøyene

Hvordan vi endte opp som selverklært Færøyene-eksperter

Jeg har tidligere jobbet som fotograf og innholdsprodusent i BERRE. Et kommunikasjonsbyrå i Trondheim som jobbet mye med The North Face. Jeg jobbet der fra 2010 til 2016. Så jeg kjenner den flotte gjengen i BERRE godt! Jeg og Mark Poulsen bodde 6 mnd på Færøyene i 2016, mens jeg jobbet med en dokumentarfilm og han gikk på språkskole i Torshavn. Denne eventen ble arrangert for å skape blæst og innhold til promoteringen av "Land of Maybe". Det var en utrolig flott opplevelse å sette sammen denne eventen fordi den skulle brukes til å lage godt innhold. Det var en spennende utfordring å legge til rette for innholdsproduksjon og gode opplevelser. Ofte går de to tingene hånd i hånd. Hvis man opplever noe flott og har en god opplevelse, blir det også godt innhold!


Bilder av BERRE fra turen.

Naturopplevelser, lokalfolk og god mat

Selv The North Face er sporty folk og pressen som var tilstede også var av det sporty slaget, var det viktig at turene ikke var for harde og at aktivitetene kunne gjennomføres av alle. Her er en presentasjon av programmet slik det ble presentert av BERRE.Feedback from all the media I’ve spoken to has been exceptional, and I’m officially in love with the Faroe Islands. I can safely say it’s the best TNF press trip I’ve been involved in – worth raising a glass of aquavit for!
  • Sitat fra David Row,The North FaceBilder av BERRE


16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page